Hudba, remeslá a športovci: Kraj lákal tradíciami a rekordnou účasťou!

“Ak ste v pondelok zavítali na Trenčiansku župu, určite ste neľutovali. V duchu tradícií a remesiel bola pre vás pripravená ochutnávka toho najzaujímavejšieho a najkrajšieho, čím sa náš kraj môže pýšiť. A to doslova. O tom, že sa vám u nás páčilo, nás presvedčila rekordná účasť, za ktorú srdečne ďakujeme,” informuje Trenčiansky samosprávny kraj na svojej webovej stránke.

“Tradičné slovenské jedlá, remeslá, ktoré sa od nepamäti spájajú s Trenčianskym krajom, výtvory zručných rúk remeselníkov z kraja, klientov župných zariadení sociálnych služieb, zamestnancov kultúrnych inštitúcií, ale aj šikovnosť žiakov stredných škôl. To všetko bolo sústredené v priestore Úradu TSK. Nechýbal obľúbený zdravotnícky kútik a veľa aktivít pre deti. Priestor dostali tie najzaujímavejšie projekty z dielne kraja s nadregionálnym významom, do života sme uviedli novú publikáciu a predstavili sme vám aj projekt Trenčín 2026,” pokračuje.

“V rámci dňa sa prezentovali aj organizácie, s ktorými kraj dlhodobo spolupracuje a privítali sme tiež obdivuhodných športovcov. Toto všetko doplnil skvelý hudobný program a sladká bodka na záver. Čo dodať? Veľká vďaka všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom podieľali na organizácii dnešného dňa, ktorí sa počas neho prezentovali a starali o našich návštevníkov. Zo srdca vám ďakujeme,” dodala župa.

zdroj: TSK

zdroj: tsk.sk

Total
0
Shares
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Related Posts